Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil

Haa, siapa yang dekat sini berat badan maintain je dari sebelum pregnant sampai ke sekarang dah berbadaan dua masih relaks je berat dia, angkat tangan! 🙋🏻‍♀️ Cuba share sikit berapa berat badan Mummies sebelum pregnant VS sekarang. Hehehe....

Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil
103 Balas

Sebelum pregnant 53kg Semasa 3bulan kandungan 48kg Akhir pregnant 63kg Sekarang anak dah lahir (3bulan) 51kg.

sebelum pregnant 68. bila pregnant 58. turun banyak haha. sejenis lawas berak

9mo ago

sebelum 55kg pregnant 62kg selepas 50kg

Sebelum pregnant 50kg 9 bulan pregnant 58kg 1 bulan pantang 48kg Fuhhhh..1 bulan turun 10kg.. Hahahha

Alhamdulillah .. sebelum pregnant 60kg , sebelum bersalin 70kg , lepas sebulan bersalin 59kg 😁

Sebelum : 55kg Semasa : 74kg Selepas : Belum diketahui lagi Pregnant anak no 3 , due 30/1/2024

saya 74kg selepas bersalin turun kg.tp bila start pljarum perancangan berat badan naik 64kg🤣

Sebelum: 48kg Pregnant: Total kenaikan = 60kg Lepas bersalin: 43kg (BMI masih normal 😁)

sblm preggy 74kg.. msa preg ni 37weeks 80kg.. msa mula2 khwin 55kg haha nta la nak..

sbelum hamil 58kg.. skrg hamil dh msuk trimester 89kg 😬.. tinggi selera mkn 😅

Sy masa pregnant naik 44 skrg anak dah 8 bulan berat 38😭 anak sy almost 10kg ..