Dilema Ibu Bila Shopping Online

Haa... Siapa buat perangai macam ni? Baik ngaku cepat! ?

Dilema Ibu Bila Shopping Online
108 Balas

Suami sy ok je..sbb dia pn suka beli online di shoppee..kdg2 dia beli utk dia, dia akn beli jgk utk sy..?

Hahaa.. semasa hamil anak pertama memang ada perasaan mcmni ?? sbb macam² nk beli untuk bakal baby..

Saya selalu shopping online tp suami yg kena byar???so tiada rahsia antara kami.. Hahhaha

ahhaha...sama..kadang2 klaw bli brg on9 tpi dya xtw...?bla brg smpai bru bgitaw..tuk dya..

Tak kisah pun suami tahu. Sebab biasa saya suruh suami orderkan. Suami yang bayarkan ???

betulah tu nanti suami duk jeling tgok barang kita..kejap mekap, handbag, baju, kasut hahahaha

Suami sy yg tlng bak in... sbb apa2 sy nk... mmg sy inform dy je... Alhamdulillah somi ok...

Suami sy xkesah pon sbb sy bli guna duit sy..klau xde duit sy minx dy..so dy mmg tau??

Tp selalunya terkantol sbb terhntr dekat ofc husband. Lupa nak tukar alamat??‍♀️

hahahaha sy la tu.. sbb kt list tulis lain bile da tgk online belinye lain???