Macam Mana Hari Anda Harini?

Hi mommies! Hari Isnin dah nak melabur tirai. Sepanjang hari ini, apa yang ibu-ibu rasa? Ada tak yang mood happy je harini? ? Jom kongsi di ruangan komen!

Macam Mana Hari Anda Harini?
262 Balas

Tertekan sbb barang yg saya perlukan tetibe hilang. Tengah pegang2 tu boleh tetibe hilang.. Rupanya ada je kat tmpt saya tgh kusyuk ratah coklat tadi.. Boleh pula tertinggal kat situ.. Seharian mencari🤣🤣

I am so happy today.. Slps balik from beach at kuantan pahang, set bilik tdur yg sy idam2 kan slma ni smpai kat umah.. Thnks so much hsbnd.. Love you so much muahh muahhh 🥰🥰

4y ago

Awwww suswett

Penat tapi gembira... Meh join group utk share tng pregnancy bby and mcm² lg https://chat.whatsapp.com/F15P2NRDfr7BbmRe33kzgx

gembira adik nak nikah esok .. tapi kecewa sikit suami x bgi pegi ke kelantan ... sy tgh tggu hari je.. adik lelaki last ...

Saya rasa penat sangat sangat sebab baru balik dari flight. Risaukan twin takut apa apa. Tawakal je dalam flight tadi 😭

Bosan....sy br kawen thn lepas dan jd housewife plk.suami blk kje pn lewat mlm.sy br mengandung anak sulung so seorg2 je kt rmh

4y ago

Memang layan smp hbs data plk...

Rasa stress sket hri ni😅 Ank dara yg last ni asyikkk nanges je rni...boikot ape pon xtau la bdk btuah ni

Takut dengan korona makin bnyak 😭 ya allah selamatkan lah ku dan keluarga ku serta semua org amin.

Hari ni ada okok sikit berbanding kemarin2..sbab demam,batuk selesema..skg ada pulih2 sdh.

Sedih & tenang..slps dgr pgumuman pm td...smoga semua rakyat Malaysia dlindungi drp covid-19..