Jom berkenalan di pagi ini!

Hi semua macam mana 'mood' anda harini? Ada yang sudah mulakan 14 hari #stayathome macam min tak ya💪 Jom kita santai pagi ni dengan berkenalan dengan pengguna lain jom😉 Anda anak ke berapa dalam adik beradik anda ya?😏 Ada yang pernah kata dekat min, anak ke berapa dalam adik beradik ni pon melambangkan personaliti seseorang tau contohnya garang ke manja ke🤭

Jom berkenalan di pagi ini!
832 Balas

saya anak ke 4 daripada 5adik beradik....saya perempuan last dlm keluarga dan adik saya lelaki...beza setahun ja...kecil2 kuat gaduh,bertumbuk,bercakar,bergusti,bertendang,bersilat,teakwando semua ada lar an dia...bila start masing2 belajar alahai adik ber sweet pula asik tnya ko cuti sem bila, balik lar cuti ni...aku cuti sem dh,ko bila start cuti blik sini(rumah)...now we are bestfriend but as always saya selalu kena buli dgn dia...sbb dia besar dan tinggi lgi dri saya...keluar an dia mcm dia abg sya adik...tgk wayg dlu2 saya mesti kne cop utk check bawah 18 ka x ..dia x kena pon...geram plak alahai🤣☺️🤭

anak ke 15 adik beradik , last sy dgn adik sy kembar 🤗 ... asal ramai erm mak Kita kawin awal 16 tahun, tahun 70an

salam kenal semua 🤗nma saya sharina medina izwani saya berumur 25 thun..saya anak no 2 dari empat beradik🤗

Anak pertama. Org kata tegas, tp x tegas pown. Tegas menegur adik2 tp tak menakutkan langsung. Lawan lg ada 😑

ke 3 dari 5 beradik ..doakan saya dan suami berkekalan manis nya brsama adik bradik sya dan belah suami ..

saya anak ke -15 daripada 16org adk beradik.. semua adik beradik kandung ya. sorang mak sorg ayah je 🤭

anak pertama dr 2 adik beradik.. anak keempat dr 5 adik beradik.. ayah sama tapi mak lain² 😅

Anak kedua dari tiga beradik. Dan satu-satunya perempuan dalam adik beradik 😊. #TAPSupermom

anak ke2 dr perut ibu yg sama.anak pertama utk generasi ke2 dan ank ke3 keseluruhan 5 beradik.

Min anak bongsu 😉 . Saya anak ke-9 daripada 12 orang adik beradik 🤗🤗🤗