Ragam Anak Anda Hari Ini

Haa, apa ragam anak anda hari ini Mommies? Cuba share sikit dengan mmomies lain dekat ruangan komen!

Ragam Anak Anda Hari Ini
48 Balas

mggu lps warded sbb dmm..ok 3 hari..lps tu dmm lg dh hmpir semggu..drh semua ok..tp dia mengadu sakit dkt ulu hati tu..kenapa ye..mkn tknak..mgkin takde selera..ibu buntu dah..isnin tk ok jgk..ke hospital lg jmpa personal doc dia

alhamdullilah tidur ok..makan ok..mandi ok..cumanya rajin Sgt sepahkan rumah😇😅 lepas sepah dia happy..kalau dikemas balik dia sepah balik..haaa biarkan je lah..malam baru kemas jawabnye. bila dia tidur😆😆

d. taknak makan, sebab tengah tumbuh gigi geraham, campur pulak demam + batuk. 🥹 pastu dia kbb (kurang berat badan), appt hujung bulan. hopefully baik baik ajeeee 💪🏻#2y5m

br baik setelah 2 ari demam...tp arini still continue mkn ubt,abeskn antibiotik..tp arini naik ruam plak kt bdn n muka..risau pulak ..huhu..meragam nk mama je..baby 5 bulan

malam semalam baby start badan panas. on off.. selsema.. setakat ni baby aktif je cuma dia tak selera makan.. kalau esok tak ok baru saya g spital.

Meragam taknak tidur tu setiap hari.. kalau bab mandi pulak, asal ajak mandi mesti terus senyum lebar gelak2. Baby umur 2 bulan

haha macam kena jer..sekejap tadi siap mengamuk taknak mandi..hadus mengamuk macam kena hasut..pening si busu ni sorang..

tak nak mandi, sepahkan uma . mkn ayam goreng je 2ketul . nsi xnk mkn .ske sgt aym goreng

A. tidur sekejap2 je harini. nak tukar bulan lain pulak ragam dia 😆😆😆

mcm tau2 je. mmg bby sy tgh meragam demam. sleseme btuk2. 😅 dh hari ke 3 dia meragam