scan usg in jb..

hi guys..kawan-kawan sekitar johor bahru boleh suggest dekat mana bole scan detail baby yang 3d harga bawah rm100? macam semalam sy scan di klinik dr suria rm75/2d,saje nak tgok prgnant brape week...

29 Balas

Ada je sis dengan rate tu.. Saya suka scan baby dekat Klinik Hidayah. Lokasi dia dekat Taman Damansara Aliff. Harga yang dikenakan pulak mampu bayar la dengan kita sebagai rakyat marhaen ni.. hihi. Pastu yang kerja dalam tu semua baik dan tak lekang senyum. Kita ni pun selesa lah berurusan dengan orang macam ni