scan usg in jb..

hi guys..kawan-kawan sekitar johor bahru boleh suggest dekat mana bole scan detail baby yang 3d harga bawah rm100? macam semalam sy scan di klinik dr suria rm75/2d,saje nak tgok prgnant brape week...

29 Balas

Klinik scan baby jb yang paling sy suka ialah Johor Maternity Centre dekat Kluang. . nak cari tempat tu pusing jugalah, almaklumlah tak tau tempat. suami pun jarang lalu kat situ. kul 9 lebih sampai, masuk dalam dah ramai orang kul 12 lebih baru dapat masuk bilik doktor. Tapi dia sambut dengan penuh senyuman. bestlah bila dapat doktor yang macam tu. tunggu lama pun tak rasakan. sebelum scan tu adalah borak2 sikit ngan doktor. saya siap minta doktor tolong tuliskan dalam buku diari hamil.

Klinik scan baby jb ada banyak pilihan dan harga sis. Tapi better baca dulu reviewnya dekat Internet. Yang saya dok survey harga bawah RM100 memang ada banyak. Scan 3d ni satu je harapan kita as mak. Untuk dapat tau jantina and tengok muka comel dia. Tapi ada juga klinik yang kurang okay, tak nampak pun jantina sampai tanya doktor pun dia p jawab 'saya tak tahu' hmm tabur jela duit free dekat dia

Banyak jela klinik scan baby johor bahru. Ni saya tolong senaraikan ye.. Perdana Specialist Centre, Johor Jaya Maternity Care, Pelangi Medical Centre dan Poliklinik NGE. Harga untuk 3d scan pula murah juga, tak sampai pun RM100 awak. Klinik ni antara yang dapat review baik dari geng mommies. Katanya nampak helok baby dalam perut dan doktor pun bagus

Klinik scan baby johor bahru yang saya suka ialah Klinik Myfamily, Taman Tun Aminah, Skudai. Sebabnya doktor yang bertugas adalah wanita.Kita nak tanya apa-apa pun kurang sikit malu. Nak selak lebih sikit pun okay la sebab aurat terjaga. Bukan tu je dia ada pakej-pakej scan dengan harga berpatutan. awak boleh call dulu sis

4y ago

Betul sis.. saya pon selalu scan dekat sana.. memuaskan😊 doktor pon mesra

Sorry lah sis saya tak tahu pula klinik scan baby dekat johor bahru. Dulu pernah la stay sana kejap, tapi kami dah pindah ke kuala lumpur cari rezeki dekat sini.. Tapi saya ada baca tempoh hari review dekat blog dia cakap Klinik Myfamily tu servis scan dia terbaik. Tak sempat nak merasa time tu sebab awal kehamilan lagi

Ada je sis dengan rate tu.. Saya suka scan baby dekat Klinik Hidayah. Lokasi dia dekat Taman Damansara Aliff. Harga yang dikenakan pulak mampu bayar la dengan kita sebagai rakyat marhaen ni.. hihi. Pastu yang kerja dalam tu semua baik dan tak lekang senyum. Kita ni pun selesa lah berurusan dengan orang macam ni

Klinik maizatul pun okay sis. Saya scan 3d baby dulu harga takda la mahal sangat.. Tapi saya call dulu untuk appoinment. Sekarang ni pun still lagi guna servis diaorang.. dekat dengan rumah saya juga. Dari anak pertama sehingga ke-3 saya p sini je.. Doktor n nurse pun dah kenal saya hihi

Hi sis.. sy stay johor bahru.. Sis boleh cuba ke klinik hidayah.. Dia dekat dengan Taman Damansara Alliff. Saya puas hati 3d scan dekat sini sebab staff dan doktor baik hati. haritu pergi bawa anak kecil umur 5 thun. biasalah dia meragam.. Terus staff tolong pujuk dengan bagi coklat..

Klinik scan baby dekat jb banyak je sis kalau awak cari. yang bezanya cuma Berapa mahal harga dia letak. Saya pernah try dekat klinik maizatul, harga xsampai RM100 pun. berbaloi sebab nampak clear muka baby. Comel sangat dia duk tidur. Doktor n nurse pun baik, peramah sangat

Antara klinik scan baby jb saya selalu pergi ialah klinik hidayah. Harga dia pun okay, servis dia antara yang terbaik lah.. Sebab bila masuk je diaorang akan senyum-senyum n siap cakap lemah lembut lagi. Doktor pun bagus, explain satu per satu nk bagi kita faham pasal baby

4y ago

Brpe ye hrge scan di situ ?