scan usg in jb..

hi guys..kawan-kawan sekitar johor bahru boleh suggest dekat mana bole scan detail baby yang 3d harga bawah rm100? macam semalam sy scan di klinik dr suria rm75/2d,saje nak tgok prgnant brape week...

29 Balas

sis ddk area mana ? kalau area rumah saya pulai utama nie scan 4d Rm80 tak termsuk ubat dan consltion .better cari yg area berdekatan dgn sis je..klu jauh mahal mcm sama jee hrganya nnti skli kos duit mnyak masa ..pendpat saya laa 😉

kalau dekat klinik suria seri alam scan 2d sahaja ada tapi murah RM35, kalau nak detail scan, atau 3d/4d try dekat klinik maizatul kota masai, rm100 dapat gambar dengan cd.

5y ago

tq so much..pernah ke tiram.lupe ape nama klinik..scan dtail tanpa cd rm75...

nak scan details baby banyak je klinik dekat jb tapi yang berpatutan tu kena survey lah. yang saya pernah buat dekat klinik maizatul. okay pun okay harga tak mahal

scan bawah RM100 ya saya tak pasti dekat mana tapi rasanya banyak je klinik untuk scan baby yang tak mahal. mampu milik dan berbaloi. kena pandai cari la

Hmmm jb taktau lah sis mana klinik untuk scan baby sebab bukan orang jb. cuba google dekat internet mesti ada suggestion yang okay okay dari orang lain

ada cuba survey klinik hidayah damansara aliff tak? tak silap dekat situ okay kalau nak scan baby. harga saya kurang pastu berapa untuk 3D

Oh dekat klinik maizatul tu tak boleh buat 3d scan ke? Ada baca dekat klinik maizatul tu okay je kalau nak buat... ke harga dia tak okayy??

4y ago

Dr mai okay. Baik sgt orangnya. 4d rm100 je awak

saya pun tak pasti sis area mana klinik yang okay untuk scan baby dekat jb ni. saya pun baru nak cuba hamil ni heheh doakan saya

pernah cuba tanya dekat klinik hidayah damansara aliff tak? Rasanya dekat situ ok..harga pun tak berapa nak mahal dan berpatutan

2 d rm 75.. mahal nyer.. sy scan yg biase tu 2d jgak kot. Baru rm40. Just scan.. tak amik ubat ape2.. kat klinik siti kulai.