Details Scan area JB

Hello mommies, kat sini ada yang duduk area Johor Bahru tak ya? Boleh suggest tak klinik yang bagus and best untuk buat detail scan? :)

4 Balas

Saya buat dekat klinik myfamily skudai, murah pun ya dan service memang terbaik. Mereka bagi gambar dengan cd sekali dan laporan juga. So far berpuas hati

buat dekat sono pun boleh awk. murah sikit. pergi tgk dkt ig sonobeeuktrasound.malaysia. tapi kena booking tau. ada 3tempat dekat JB.

11mo ago

sya pun scan dekat sono tiram murah dn mersa je doktor perempaun tu... 😊

dkt pulai utama skudai ada 1. poliklinik mazlina. cuba google ya

Cuba dekat klinik dokter anis kempas..