scan usg in jb..

hi guys..kawan-kawan sekitar johor bahru boleh suggest dekat mana bole scan detail baby yang 3d harga bawah rm100? macam semalam sy scan di klinik dr suria rm75/2d,saje nak tgok prgnant brape week...

29 Balas

Antara klinik scan baby jb saya selalu pergi ialah klinik hidayah. Harga dia pun okay, servis dia antara yang terbaik lah.. Sebab bila masuk je diaorang akan senyum-senyum n siap cakap lemah lembut lagi. Doktor pun bagus, explain satu per satu nk bagi kita faham pasal baby

4y ago

Brpe ye hrge scan di situ ?