baby kick❤️

Guys ,pernah tak evrytime kita pegang perut, baby mesti bergerak, menendang2 . Tapi kena tangan husbnd yang pegang perut, baby diam pulak?

44 Balas

Bby mmg cmtu kot sb mash blum kenal tgn daddy diaa .d thats why xgerak tu bila daddy dia yg usap prut .. Sruh suami awak rajin usap prut awak prkenalkn diri ckp ni daddy ape smua .sb sya pun dlu cmtu .. Then husb rajin bawa bby brckp usap2 lme2 kenal khadiran papa dia .. Smpai lahir ni dia mmg ska klu papa dia bawa brckp2 happy sgt dia haha

Kena selalu bercakap dengan perut kot. Hihi hasben saya setiap kali lepas solat mesti tegur anak dalam perut dulu. Kalau hasben ade dekat sebelah borak borak dengan saya, memang ade je anak menendang, suka sangat suara bapak dia kot 🤭

5y ago

Sama la, kalau husband tgh membebel or bercerita baby dlm perut aktif..

Sama macam saya. Ni anak first. Bila sorang sorang @ husband tidur, kemain baby gerak aktif siap kick tangan kita. Bila husband tak tidur, ada kat sebelah @ pegang perut, baby duduk diam diam je 😂😅 Pelik pulak rasanya

😂😂sma lh sis klau letak je tngan husband dkt prut hilng dri rdar terus xde tndng klau tngn kite lju je main dgn kite.. Husbnd punyalh teruja nk mrsa kick dia tp xnk bgi ayah dia rsa 😂😂kecewa je ayh diA

Sy baru 23 weeks.. Baru2 rasa baby gerak sbb ni anak pertama.. Selalu bile baby gerak2 sy panggil husband utk rasa.. Tp bile husband pegang terus baby senyap😄😄sedih je husband sbb tak dapat rasa baby kick

Same... Smpai husband.. Ckap siap klw keluar nanti.. Smpai hati xnk layan ayah skrg ye.. Time dia pegang mmg baby xnk gerak.. Panggil bnyak kali pon xnk gerak.. Kesian gak sy dgn ayah ye.. 😂😂

Dh berapa minggu sis? Selalu nya bila hujung2 baru dia aktif even daddy dia sentuh pun dia still gerak2. 😊 mula2 je malu2 dh lama tu dia dh recognises dh daddy and mommy dia 😅

Sya pun sma dlu , huhu kesian jgk dekat suami, tpi sya pujuk bby sruh gerk bila papa dia nak pegang ,then sekrng bila papa dia nak rsa dia DH gerk gerk 😂

Bergerak bila baring je.kakau saya sentuh,trus stop.pas tu xsentuh,bergerak balik.sentuh balik ,stop plak.memang xnak mumy dia Ni sentuh kot😂

Kalau saya terbalik masa saya pegang dia diam, time ayah dia kemain galak. Ewah siap macam join bercakap. Sebab ayahnya jenis rajin borak 😆