Feeling nervous ?

Going for c-section tomorrow..please all mommies here pray for baby & i, everything gonna be fine & safe. Aminn ??

11 Balas

may Allah ease everything for you. and the c-sect will be success. when youre goin to fasting? starting tonight?

6y ago

Terima kasih doanya, Aminn..Insha Allah jam 3pg nnti start puasa..😘

semoga allah mudahkan urusan untuk esok dan semoga mumy n bby selamat n sihat..aamiin..

smoga Allah permudahkn urusan mommy. smoga baby n mommy sihat dn slamat. amin..

semoga segala urusan dipermudahkan. in shaa Allah. aaminn 😊.

6y ago

Terima kasih doanya. Dan semoga Allah permudahkan jgk urusan awak. Aminn 😘

May allah ease everything for u n baby..in shaa allah..aamiin

smga dpermdhkn sgala urusan sis & bby . 💪🏼

semoga dipermudahkan urusan sis n bby..aminn...

inshaaAllah mudah semuanya 😍

semoga dipermudahkan urusan ❤