Ezzany Najiruddin, Malaysia

Momsy of 2 energetic son

About Ezzany Najiruddin

Alhamdulillah
Selamat melahirkan baby girl seberat 3kg pd 23/6/2019...ikot due 28/6 ni..syukur pd allah🤲🏻
Tahniah sis
Congrats sis, selamat berpantang.. Sy dah nak masuk 39 weeks tp baby mcm xde tanda nak keluar lg pon.. Mommy dah xlarat nak jalan bawak baby berat and besar..
VIP Member
Tahniah n selamat berpantang.. jaga kesihatan ...
VIP Member
Congrats sis... Slamat berpantang ye
Alhamdulillah
38weeks5days
Counting days🥰🥰 Moga allah permudahkan sgala urusan bslin nnt🤲🏻aamiin
Jarak hamil 11 tahun
Anyone can story x or ade pengalaman jarak kehamilan lebih dr 10 tahun?ms bslin tu still rase mcm bslin 1st baby ke??😅😅im scared..
haaiiii...saya jarak paling lama 8 thn mrancang secara natural je tanpa apa2 inject or pil...then sampai x sedar terlalu lama...so plan utk preggy semula....alhmdulillah senang je push dan mcm pengala
..more
?
22weeks already today🥰🥰
VIP Member
Wah! Alhamdulillah. Ibu n baby sihat?
?21 weeks 3days
I have prblem with my plasenta previa..anyone can suggest how to overcome this prblem n how to make it up??😩
1st baby sy pun pp type 3 masa 6m. lps buat doa selamat, bnykkan rest n solat (sujud) Alhamdulillah uri naik balik. tapiii.. ingatkan dah ok! pergi jalan2, uri turun balik masa 8m, n bleeding! terus k
..more
still early. doc appointment at 28wks will decide what type of PP do u have. i last time masa 24 wks type 2-3 and bled, warded. check up 28wks naik jadi type 1. tak buat apa just not carry anything he
..more
Banyakkan sujud, sy dulu mcm tu jugak, kurangkan pergerakan dan angkat benda berat utk elakkan pendarahan 😊
VIP Member
Banyakkan sujud, sujud lama2, makan bendi. 😘