27 weeks

im so nervous for detail scan ultrasound appointment later..hopefully everything is fine for my baby..hai mommies can u guys share any experience regarding this

5 Balas

sblm buat details scan mmg akan risau n nervous..at the same time, rasa excited jugak..sbb nk tau pkembangan bby n organ2 bby semuanya okay ke tak..in sha Allah, everything gonna be okay..think +ve mommy!

5y ago

alhamdulillah 😊

dear..details scan u request or doc bgtau perlu buat detail scan..

5y ago

i request better go because gov xoffer detil scan tu..please go before 27 weeks ok..

I'm not nervous at all ... 😅btw just think positive ya..

5y ago

tq dear..everything is fine after the detail scan..

I haven’t pregnant yet but wishing you all the best

Moga dpermudahkan semuanya..

5y ago

alhamdulillah semuanya dipermudahkan..baby sihat..tq