How long does it take you to get ready?
Voice your Opinion
Less than 30 minutes
Around 30 minutes
More than 30 minutes
More than 1 hour

5326 respon

21 Balas

Ms single mingle xde ank...lm nk siapnye..hehe..la ni dh ada ank..try kurangkn waktu bersiap dr 30minutes ke 20 or 15minutes..pape pn kne siapkn ank dlu..br mommies nye..hehe😂😂😂✌✌

lepas bersalin saya tidak bermekap kerna saya ambil vitamin ,muka saya sentiasa nampak ceria,sehat dan nutral.cukup pelembah bibir dan krim uv.

depends..klu nk kluar kjap je lbih krang 15mnit dh siap..klu nk p knduri ke or tmpt special more than 30mnit nk siap 😂😞

saya x mek up tapi suami yang mek up kan, ambil masa 30 minit kadang2 lebih

makeup dlm kete je, tdung pkai siap2, suami pun happy 😂

Bini saya lama betul bersiap. Nasib baik sayang

Husband lebih suka natural dr heavy makeup

No makeup so it is very fast haha

Sometimes less than 1 hour. .

Less than 30 minutes 🤗