How was the experience of getting pregnant?

Voice your Opinion
My husband and I were overjoyed
My husband and I were stressed
My husband and I were financially burdened
Other

1545 respon

11 Balas

Awl2 mcm xpercaya gituh tapi me & hsbn happy xtau nk cite perasaan tu dalam masa yg sama ada sedikit risau..bila fikir mcm nnti mmpu nk jdi parent yg boleh jaga dan didik anak..financial ada terfikir juga tapi semua akan ada jalan selepas kita ada ilmu yg ank kita Allah dh jamin rezeki buatnya. Semoga semua bakal parents dipermudahkan dan dilimpahi rezeki yg berkat dan anak ini akan mnjdi asbab kita ke syurga

stress.. 1-tggl dgn MIL yg kepoh 2-suami x mbntu Tau komplen ja sbiji cm mamanya 3- mual, berliur, sakit kpla, pening, x selera mkn semua la complete package

happy n rasa sgt bersyukur..anak pertama alhamdulillah..doakan yg baik2 in shaa Allah..parents to be..

Biasa2 dan rasa bersyukur. bukan overjoyed, tapi bukan tak gembira. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

suami gembira Dan mama mentua yg baik segala gala lah mama mentua yg buat.selera mkn x baik.

Biasa biasa sahaja bersyukur akn ada kelahiran baru

so happy n luckily will.hve bby

happy and grateful..

we felt blessed

overjoy