Hai mom's...saya nak Tanya anak saya ada masalah gatal- kulit disekitar kaki sejak .adakah ini exema

Gatal- kulit

Hai mom's...saya nak Tanya anak saya ada masalah gatal- kulit disekitar kaki sejak .adakah ini exema
7 Balas

sama mcm ank sy kena mcm ni banyak charlie ants kt umh..anak sy kena kt kaki dan belakang. maklumlah umah dekat dgn hutan dan bukit bnyk serangga pelik ii dri tak knal jd knal plk serangga🤣 saya beli cream baby kt watson

kna gigit something ni sis,g jumpa doc, minta ubat..boleh cba ubat insect bite d farmasi jgk dan sntiasa brsih tmpt ank,asingkn..skiranya brsma parents tdrnya,kna lapiskn tmpt dia tdr tu

Gatal setempat? Eczema ni Dia selalu celah2 pelipat n tepi pipi. Rasa ni mcm kena gigit. Cuba awak tgk Apa yg buta dia trigger naik. Pantau dlu. Sama ada Lepas makan ke, susu ke.

1y ago

baik terima kasih atas saran puan

better puan bwk ank ke klinik tu sebaiknya..nnti doc akan check dan bg ubat sapu yg sesuai dgn mslh kulit yg anak puan hadapi..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

aamin ya mujib

Pergi je klinik terus. Xperlu nk tnya or tggu2.

Lebih baik bawa ke Dr, takut makin teruk tu

mcm kene gigit serangga je tu