Hai, sya test 2 hri yg lpas.. Tpi samarx2 adakah ea positif? Ttapi klau kncing kadngx2 ada kluar drh

Gambr mcm ni

Hai, sya test 2 hri yg lpas.. Tpi samarx2 adakah ea positif? Ttapi klau kncing kadngx2 ada kluar drh
7 Balas

sis try dgn upt brand lain. contoh dip & tell. sgt2 accurate. boleh detect early pregnancy ☺️ semoga ada rezeki sis inshaAllah

Cuba buat waktu pgi tp if nk confirmation yg tepat go meet doktor la better

Cuba lagi test sampai nampak 2line terang.Baru preggy😀👍🏻

klau kencing keluar darah better sis pergi klinik

nak lagi mudah buat beta hcg dkt klinik awak

test waktu awal pagi

ni upt ke opk?