Bleeding at week 4

Sy pregnant 4week 2 day, tp hri ad kluar darah dua kali, first kluar test upt still +ve, but second time drh kuar, drh more to mcm period, tp takot nk test 😭😭, ad tak yg mcm sy ni? Any advice ? 😭😭

2 Balas

saya macam sis, hari pertama spotting tu trus pergi klinik doc ckp ancaman gugur. sy spotting 9 hari, hari ke 10 kluar darah mcm period lpastu sy Sakit perut mcm sengugut tu then esok nya kluar seketul macam kantung tu. kalau kluar darah wlpn sikit baik pergi klinik sis. pastu bykkan rehat jgn bt kerja berat. baring ja dkt rumah. kalau test awal pun nt still double line kena tggu smnggu mcmtu.

pg klinik check

2y ago

Dahh, doc mntk dtg lagi 2 weeks, hope baik2 saja, sbb test upt still positive 😩