am i pregnant?

Ni gmbar selepas seminggu sya delay period.. tpi mcm ad kluar drh warna coklat n kdg warna pink.. dh lebih 3hri..tapi kdg2 ja dan tak bnyk.. adakah normal klau cmtu?

am i pregnant?
4 Balas

Tahniah puan.. Darah yg keluar tu mungkin implementation bleeding disebabkan telur yg disenyawakan menempel kat dinding rahim.. Kalau puan risau blh refer to doctor..

Tahniah sis.. Klu meragukn better sis jmpa doc.. Bdn smua org tk sama , ada yg kluar drh normal ada tk.. Moga d permudahkn semuanya

Saya nak tanya, wife saya keluar darah mcm ni. Kandungan skrg 5w5d. Normal ke? Sehari 3 kali jd mcm ni

5y ago

nasib pergi cek cepat..kalau pecah dlm lg teruk mcm sy..kena buang tiub kena buang rahim skit..semoga wife sihat n insyaallah ada rezki en n wife akan dtg

Tahniah..