First pregnancy

Sy mgndung 2 minggu, tpi bru2 ni kluar drh mcm drh haid, hri pertama kluar color coklat sja, hri kdua dn ketiga mkin byk.. cmpur drh beku .. Pergi cek kt klinik buat Ultrosound Dr kata msih blm nmpk ap2 kntung ..msh ad harpn k utk kluar janin y sihat. Dh 2 thn tggu..ni first pregnancy 😭

2 Balas

baru 2 minggu...apa pun x nmpak lg normal..nk cantik 8weeks keatas scan blk..klau bleeding lg terus jumpa doktor.. dh tahu bleeding gitu elakkn bersama suami sampai 2nd trimester.. jaga mkn baik²..

1y ago

terima kasih ats nasihat, smoga ad rezeki utk saya dn suami dpt chya mata pertama kli ini. 🤲

Hari ni pun masih keluar ke sis?, moga2 ada rezeki sis

1y ago

hri ni ad, tp dh kurang sikit. tk blh buat krja lsak sgt .klau x kluar byk plk. aamin. trima ksh ats doanya