satu hari je darah keluar .

Hello gais . normal x darah period hanya keluar satu hari setengah je . tuh pun keluar sikit je & darah agak cair berlendir sikit . start tengah hari ni sampai ke ptg , darah period x keluar langsung . pad langsung x kena darah . sebelum ni x pernah jadi kat sy .

7 Balas

Sebelum ni sy pernah share . sy terlewat 1 hari x dtg period . sepatutny 18hb hari tuh sy dtg period . tapi terlewat satu hari . 19hb sy dtg period tapi sikit je darah keluar . tengah hari ni x ada langsung darah keluar. sy ada baca sebelum ni . salah satu tanda pregnant ada darah keluar sikit setelah beberapa hari terlmbt period . betul x info ni?

5y ago

belum lg . next week baru nak test upt harap positive lh

pengalaman saya pernah lewat period tapi 20/8 tu darah keluar tapi 1hari je... bila test 13/9 tu check mmng masi negatif tapi lepas tu check balik 16/9 alhamdulillah naik 2 line tapi 1 samar... 19/9 check kat klinik da 4minggu 2hari da...

Kalau memang tak kluar langsung( hanya setengah hari je)...makna nya bukan period tu...tapi klau lah ad yg kluar lagy ( terlebih 1 hari 1 malam)maybe period...

Itu mungkin implantation bleeding sis. Yng penting dlm beberapa hari ni cuba test pregnancy. Semoga positif

After few days test pregnancy sis hope positive for you

smoga positif ..

Sis cuba cek guna cotton bud korek sikit kat bawah tu. Ada ke tak. Kadang dia macam segan nak keluar. Sis cuba minum air suam or tuam botol panas kat perut. Tengok macam mana. Kalau suka air gas, cuba seteguk dua. Tapi yang ni tak digalakkan la. 😇