Berapa lama anda memberikan masa anak anda menonton rancangan / video pendidikan dalam talian?

Select multiple options
Kurang dari 30 minit sehari
30-60 minit sehari
Lebih dari satu jam sehari
Lain-lain
Saya tidak memberikan masa untuk anak saya menonton sama sekali

731 respon

6 Balas

biasa lebih dari 1 jam atau sampai tertidur. kitonyo bekerja production dari rumah, laki keluar kerja jd anak xde org jaga. dpt tengok2 dia sambil gitu je. biasa bagi utube kids sbb kita set sendiri cerita yg kita nak dia tengok atau netflix kids. lewat petang skit ajar dia buat keje sekolah hafazan & hadis. Alhamdulillah dlm ngarut2 tu masih boleh manage.

30minit atau kurang dr 30minit..skrng utube esp utube kids blh setting timer utk kita set sblm bg ank tgk jd lg mudah nk limitkn utk ank menonton

kurang dari 1 jam

anak suka main je

an hour a day

1 - 2 jam