Do you have 1,000 followers on your Facebook or Instagram account?
Voice your Opinion
Yes
No

5239 respon

18 Balas

Tidak. . Dah lebih 10 tahun aktif FB, sejak tahun lepas dah kurangkan aktiviti medsos sebab mahu ketenangan. Bila dah hamil, lagi lah nak tenang. Jadi uninstall FB di HP. tengok kadang2je kat laptop. IG lg lah... 😅 ada, tapi tak aktif mana. Jenguk IG pun sebab join kuiz anjuran TAPS ni. 😁

Spe ade ig acc boleh la tggl komen nnt i follow.. mummy_nadia

please follow me..ig: waghih_07 FB: mylza88

Niashakira, feel free to follow ❤️

rasa tak perlu followers yang ramai

kita bukan retis pon😅

1000 lebih friends d fb

911 followers only

Nope haahahaha

FB have 2k +++