Nak tanya ada x sesapa masa preggy jadi cepat lupa?

70 Balas

Sy pun terlupa jugak.. Yg best tu otway nak balik rumah mak mertua lupa yg asik folik ada kt rumah sendiri.. Nasib la bru anak first.. Suami xder nak mrah2.. Haha.. Patah balik ambik vitamin tu 🤣

Saya cepat lupa sampailah ke lepas bersalin, asyik lupa. Hehe, maybe sebab kurang oksigen dalam otak kot, share ngn baby kan. Lepas bersalin tu, sebab banyak benda kita tengah fikir dan nak buat

Normal kot. Sye pnah terlupe selipar kt rnr. Msuk kreta tanggl selipar. Dh smpi kampung bru prasan selipar xde. Pastu bru teringt td msuk krete pg tanggl selipar. 🤣

samalah , saya jadi mcm was2 dah buat Belum ,sedangkn dah .trtinggal itu ini. .Rasa nk menangis kekadang kenapa la pelupa sgt nie.benda penting semua tnggal

ye memang saya selalu terlupa .. sekarang saya dah 37w .. baru2 nie sy masak nasi terlupa pasang plug .. bila nk mkn tngok2 nasi x masak lagi 😂😂😂

yes me too..i even ask my husband what we did yesterday? sumtimes its hard to recall things.. everything haywire.. lol!! 🙄🤣🤣🤣

saya pun sama... mkin lama pregnant plupa mkin mnjadi2...haha nk2 klu nk bwk brg tu...kena siap2 letak dpn mata tkut trtinggal brg tu haha😂

Saya pun sama.. Kunci rumah tinggal kat dlm kete.. Terkurung dlm rumah....kunci rumah x ambik kat grill terus gi keje.. Macam2 lagi

saya pun samaa .. bru 21weeks .. hhahah ... bru satu minit terus lupa .. kdg2 brg suami letak kat mana pun saya lupaa 😅

Hahaha yela kot. Masa first baby aritu smpai boss pun cakap pelupa sbb pregnant ke? 🤣 Sbb asik lupe je