Nak tanya ada x sesapa masa preggy jadi cepat lupa?

70 Balas

me.. on first month, selalu masak and lupa tutup api.. da makan then masuk dapur tkejut da berasap 😥😅

5y ago

iya sma lah. trus malas nak fikir apa2 haha

saya ☝☝☝☝ pdhl bru 10w tp dy punya cpt lupa tah lah x bleh di bwk bincang... 😂

Preggy ank ke 3 pon still pelupa...access card ofis sampai skang lupe letak mane 😂😂

sy pon. baru 1st baby . now dah preg utk 2nd, sampai birthday anak yg 1st boleh lupa . hahaha

Same here.. I misplace my duphaston pills like 3 to 4 weeks ago and until now x jumpa 😂😂😂

dapatkan Magnesium sis.. makan luban dan lain2 makanan utk otak. sebab nanti pantang lagi teruk

Saya pon jadi pelupa😂 sbelum kencing,saya slalu pam tandas dulu,pdahal blom kencing lagi😂

Tngh mngandung 32weeks..Asyik lupa jugk sampai husband nk marah tp tk jdi marah 😂😂..

Before taw pregnant, sy asyik lupa letak fon dgn spec kat mana sampai husband bebel2 🤣

saya!!..im now 9 weeks..mudah lupa ..pagi cerita ptg da lupa cerita pgi td..oh my bad