Siti Nurain, Malaysia

preggy mommy β™‘

About Siti Nurain

Newborn 1 Mei - 10:22a.m.

Alhamdulillah .. selamat semua nyer .. Taw ayah dapat cuti 1 Mei hari pekerja .. Awak pown keluar ya .. #Babygirl πŸŽ‰πŸŽ‰ #1Mei2019 ❀ #2.44kg πŸ˜‰ #bersalinnormal 😊
tahniah sis.. slamat berpantang.

Tunggu Hari Bersalin

Ada tak mommies mommies yang same pengalaman dengan saya sekarang .. Tdow malam terganggu .. Sebab baby ajak main bola .. πŸ˜‚πŸ˜‚
Mmg aktif main bola. World cup rasanya πŸ˜‚πŸ˜‚

38weeks

Harap dipermudah segala urusan sy & anak nanti .. mintak semua selamat .. Perasaan becampur aduk .. Takut + Excited nak tngok muka baby + Fikir pasal sakit2 yang nak kene tanggung nanti 😌 .. Ada momm
..read
Hoping that Allah will ease your way during delivering your baby. May everything go smoothly, Amin✨

Baby Aktif

Morning ibu semua .. pagi2 bangun dah ketawe sorang2 .. sebab nampak bulat tajam gerak2 kat perut 😍 ..
haha bulat tajam tu kaki die kee?

Keputihan Teruk

Makin dah dekat due date sy nie ,, makin bnyk keputihan .. Macam mane nak buat lagi ?? Keputihan saya teruk sgt .. Tak selesa sy dibuat nyer .. 😭

Berat Badan Turun

Hari nie saya checkup .. Berat Badan saya turun .. Ibu ibu lain ada tak tips utk naik kan berat badan semula .. saya dah 37weeks .. berat badan saye 50kg jerr hari nie .. 😣
Cuba ambik vit c. Utk membantu menaikan selera.

37weeks 1day

good morning ibu semua ⚘
Hi Ain, good evening! Moga kandungan sentiasa sihat! πŸ™‚

Suka Kunyah Air Batu

Haii semua .. bahaya tak pregnant baby dah 37w ,, saya kerap kunyah air batu ?? saya tak boleh dalam sehari tak kunyah air batu πŸ˜‹ ..
ok je sbb benda sejuk,bila turun ke perut akan jd suhu normal...

First Baby

Dah 37w .. Mase untuk scan tngok uri kat mana .. Alhamdulillah semua owkey .. Baby sihat .. Cuma Jantina doktor bagi taw Tak nampak πŸ˜‚ ..
:) excited kan.. inshaAllah semoga dipermudahkan.. baby kasi surprise tu hehe