Upt -ve

First time lewat period lebih pada seminggu. Hari ni hari ke 11 lewat period. Hari ke 8 hari tu cek upt -ve. Mula timbul rasa risau. Nak pergi klinik, tapi nak cakap apa? Atau bila lagi boleh cek upt ya? Tunggu cukup lewat 2 minggu atau tunggu bulan depan punya date period?

9 Balas

Sma la sya sis, sya dah lmbat haid Kira² 28hari dha Tapi bila check upt ve- skrng payudara sya membengkak,dan minggu lalu bawa perut sya sakiit sngatt Mengalah kn Sengungut jdi sya fkir nak haid tapi smpai skrng tetap tak haid2 bila Check tetap ve- Kcwa jgak tapi nak buat mcm mna . Ntah apa yg mnyebab kn mcm nie .. Smpai giveup dha sya

4y ago

jgn berhenti berdoa...cuba pergi clinic..boleh ambil darah..utk lebih clear.. in shaa allah...