darah macam period

saya lewat dah period 7hari , masa dpo 11 cek upt +ve , masa dpo 13 cek semula upt -ve , jadinya saya tak mengharap sebab upt -ve , harini lewat period masuk hari 7 , kemarin ada bersama suami tapi esoknya saya bleeding keluar macam darah period sebesar 50sen tapi ada 2 , saya pakai pad macam biasa , tapi hingga harini takde apa , keluar keputihan macam biasa , kenapa yee ?

2 Balas

chemical pregnancy kot. sy dlu cmtu test positif smar2 pastu negetif. pastu period ketul2 besar mmg pelik x mcm period biasa sy. scan kt klinik mmg upt negetif dan scan dh trun abis. kira mcm nk lekat tapi x jd la

5mo ago

kalau betul ni chemical kali ketiga kenaa , Insha Allah rezeki tiba takkan salah alamat , doakan saya yee

cuba cek up di klinik. biasa doc akn test urin n scan tuk tgk sis konfom prgnt or x dulu. masa sama citer semua sis alami tu pda doc