Upt -ve

First time lewat period lebih pada seminggu. Hari ni hari ke 11 lewat period. Hari ke 8 hari tu cek upt -ve. Mula timbul rasa risau. Nak pergi klinik, tapi nak cakap apa? Atau bila lagi boleh cek upt ya? Tunggu cukup lewat 2 minggu atau tunggu bulan depan punya date period?

9 Balas

Try clearblue pnye brand..selalu dia tepat...

4y ago

Alhamdulillah sekarang masuk 4bulan macam tu.. Tak pakai pun clearblue, saya tunggu lewat period 2 minggu baru test balik upt..