Upt -ve

First time lewat period lebih pada seminggu. Hari ni hari ke 11 lewat period. Hari ke 8 hari tu cek upt -ve. Mula timbul rasa risau. Nak pergi klinik, tapi nak cakap apa? Atau bila lagi boleh cek upt ya? Tunggu cukup lewat 2 minggu atau tunggu bulan depan punya date period?

9 Balas

Samalh cam sy..hari ni ari ke12 hari 10 aritu cek upt -ve..tp perut rs xsdap bwh pusat..payudara membengkak..

4y ago

Lepas dua minggu saya cek balik upt, alhamdulillah positive. Awal awal mengandung dulu pun breast saya sakit sakit.