HB cantek 12.79

First time cek HB. Puji Tuhan. HB dan sugar level cantik. 🙏🙏

11 Balas

saya dari awal pregnant hb cantik je doktor pon tegur . tiba tiba da 34week hb drop sebab aritu positif covid masuk wad . terus drop hb sampai skrang nak masuk 36week . doktor pon terkejut banyak kali dia check hb nak confirm kn betul ke hb awak drop ni .

sy da 28w hb maintain 12.. mase bukak buku pink 12.9 sy amalkan milk booster Nufiya, mkn jambu batu & hati ayam, kdg mkn kerang.. 😊

saya pun kandungan kalini alhamdulillah hb cantik atas 10 tak pernah turun lgi,sampai lah skrng 31minggu🥰

2y ago

sy check up every week dekat kk sis 🥲 baru ni pakar pesan kena jugak lepas 11 sebelum 36w. HB sy dh sebulan dok 10.9,10.8

Tahniah sis!🌹ada tips ka mcm mana mau jga supaya HB cantik?

Uyooo makan apa tu sis🥰 share plisss

Syukur 👍🏼☺️

amalkan pe sis, kongsi

puji tuhan ! 🙏🏻

🌻👍

tahniah