fibroid ketika hamil

First scan dkt klinik swasta msa 11week d sbbkan adr pendarahan klua darah ketul2 nsb baby x de paper.lpstu daftar d klinik kesihatn doc scan dan mngatakan adr fibroid,doc ckp jgn rsau sbb fibroid d atas x mnghalang paper...tp smp skrg dh 14week kdng2 kluar lendir coklat...

1 Balas

sya awl scan Dr kata ada fibroid, rujuk pakar mac dan jun, bla scan smla jun, dlm 23w,pakar da sahkn fibroid da xda, syukur, tp sya xda pglmn pla kuar apa2,