nak tahu

first preggy..sy nk tnya smlam sy g scan k.swasta bru 5week..alhamdullilah smua ok dok ckap..lps tu klua kt kaunter dpt ubat alahan dgn obimin...nurse kt kaunter cuma ckap mkn bila perlu..so sy x tnya ape2 n trus balik..?...sy blom mkn lg ubat tu nmpak besar sngat..takut x leh tlan..blh bgtau sy x pnting ke obimin tu..sy kna start telan ke dn blum g kk buat buku lg..masih awal sy rasa

2 Balas

Obimin tu sgt penting! Dan folic acid pills. Penting utk perkembangan & kesihatan baby. Dah boleh start makan yea mommy. Please jgn skip yea. Boleh juga ke KK bukak buku. Mmg akan dipantau dari awal lagi. Better be safe than sorry 😊