Kncing Manis Time Mengandung

First minum air gula result okay. Secondminum air gula pada puasa hari tu. Tadi klinik call. Cakap result dah kuar.. So ade kncing manis.. Nurse panggil pergi klinik ambik darah before esok jumpa DR. Tengok result minum air gula hari tu.. Perghhh.. 9.6...takot tengok result sendiri.. Pastu start lah ambik darah 4 kali sehari sampai esok.. Harap turun lah kncing manis tu.. Dah 33week ni. Takot gak.. Ada yang sama macam saya tak kes nya?

2 Balas

biasalahtu sis alahan org mengandung mmg ada GDM..hehe tapi diet control kan..