Ganti puasa

My first day ganti puasa hari ni. Harapnya dipermudahkan. Last year confinement masa bulan puasa. So memang kena ganti sebulan. I still breastfeed my 10 months baby. Sahur tadi makan nasi & telur goreng + kicap. Sempat minum air 2 gelas. Tolong bagi kata-kata semangat ye mommies. ?

1 Balas

Puasa 3 hari then stop baru sambung lagi untuk elak susu drop . Makan kurma and minum milo masa buka dan sahur atau milkbooster yang lain . Minuma ir bebanyak start dari buka sampai sahur