ganti puasa

mommies, macam mana korang ganti puasa masa pregnant ni ? larat tak ? risau betul tak sempat ganti puasa.

3 Balas

romadon hritu xdpt puasa 10hri.. alahan gastrik ...spnjg pregnant ni msih xdpt gnti. sbb btul2 xmmpu. edd januari 15.. romadon thun dpn xsilap bln 4/5. xpstilah smpat ke x nk gnti. klu ikotkn nilaj prtama kli sy ada cuti puasa..selama hdup xprnh cuti puasa sbb tak prnh dtg period time romadon. mak sy kta..tnm azam..cuba klu mmpu.klu x xpe..ada wktu gnti.dan byr fidyah.

cuba dlu. haritu pn diri rasa mcm tak larat nk puasa. try puasa shari n doa kuat utk complete puasa alhamdulillah ckup 30 hari puasa

kakak saya ganti pada hari Isnin dan Khamis, boleh cuba kalau mampu dan kesihatan mengizinkan..