FPP putrajaya

First appointment dengan Gynae Di FPP Hosp Putrajaya, due Oct 2020. Ada geng tak sini??🥰

FPP putrajaya
11 Balas

Bila sis booking? Due sy pun bulan 8. Masa pkp bulan 5/6 haritu sy booking dorg xterima, xbukak lagi fpp sbb carona. Dah reda sikit sy call balik dah penuh pulak

4y ago

Tak ingt , tapi Dalam Bulan 5 ke 6 tah baru sy call utk book . Tp sbb due sy Bulan 10 Tu yg Ada kosong Lagi time Tu kot.

Nak tau kandungan brp bulan ye u regster fpp? Doc apa yg ok kat sana? Sbb i pun plan nak regster kat sana tp takut dah lmbt dorg xtrima

4y ago

Bila due ? Better register awal . sy register Bulan 5@6 haritu kalau tak silap. Itu pun nasib baik Available lagi.FPP doc pakar jadi smua doc ok je

Sis buat booking bila ? Hari tu saya nak booking dekat hosp Serdang dorang ckp tak bukak masa time pkp ni ☹️

4y ago

Ooo baru jugak la ek sbb saya dgr2 fpp kat putrajaya cepat penuh 😅 sekarang byk dah hospital kerajaan yg buat fpp

sy due bulan 10 2020 juga...ingt nak bersalin di FPP tapi call2 x berjawab, so mmg xde rezeki bersalin di situ

4y ago

Memang kena call byk kali jgk kdg2 Tu

Salam sis. Boleh tau tak first appointment. Apa doktor akan check? Ada buat scan sekali ke?

4y ago

Scan biasa la ye. Thanks respond 😊 Semoga sis dipermudahkan urusan.

Sme la..end of october..sy fpp di hosp ampang..nk jgk putrajaya,tp jauh sgt😅

4y ago

Sy 18/10🥰 tkpe awk Cari je FPP terdekat kalau jauh nnti apa2 hal Susah 😄

FPP ni tujuan dia apa sis 😅😅 Maaf bertanya sbb baru 1st time pregnant.

4y ago

http://www.hpj.gov.my/portalv11/index.php/en/fpp-bi Sis boleh study sini ye

Sm due kta okt 2020🥰🥰

4y ago

Haiii😄 tak lama dhhh pejam celik je😂

Sy due oct 2020

Gune FFP kew sis?

4y ago

Haah