FPP Hospital Putrajaya

Ada siapa2 plan ambil FPP di hospital putrajaya? Anak saya 2nd bersalin FPP hospital putrajaya puas hati sgt dgn service.. inshallah 3rd ni pun plan FPP putrajaya gak 😀😀

9 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy baru bersalin FPP putrajaya 30/9/20 under Doc hamidah, emergency csec.Alhamdulillah doc and nurses smuanya baik sgt2 . Service setaraf swasta, berbaloi dgn bayaran.

3d ago

Sis, Fpp Putrajaya Dr mana yg Czer baik? Sakit tak? Tq

Hi, sy dh booking fpp putrajaya.. cuma nk tanya, suami boleh ikut teman ke musim skrg ni? Hehe haritu lupa nk tnya.. bulan depan baru first check up ☺️

1y ago

Mksudnya siapa yg dh booking ke atau yg baru nk booking?

Post reply image

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan segala urusan puan 🥰

Baru nak set appointment selasa ni.. Doktor yg mana okay sis?

1y ago

saya 24/2. hehe. selamat brpantang utk kita sis

Tak boleh FPP sekarang. Katanya FPP ditangguhkan

1y ago

Saya call HPJ pagi td nak confirmkan. Ya betul, yg dh buat appointment dikira pesakit sedia ada. Yg baru nak buat, permohonan akan ditolak.

maaf boleh tahu fpp tu ape😅

2y ago

full paying patient- service macam swasta tp oleh gov hosp. bayaran dia pon bayaran macam swasta.

Berapa total jika normal ?

2y ago

Ni harga 4 tahun dlu.. sy emergency czer, 4d3n harga klo x silap dlm 4k je

Hpj

Post reply image

Pool i