FPP PUTRAJAYA

Knp sekarang covid dah slow down tapi still under package FPP husband tak boleh teman? Udah lah bayar lebih kurang private hospital. Tapi husband takleh teman. Baby kena jaga sendiri. Mcm tak berbaloi je. First experience saya pun dgn FPP putrajaya tahun 2020. Tahun ni estimate nk bersalin oct 2022, pun mcm takde bayang benefit mcm before ni. Masih tak puas hati sbb harga tetap sama.

1 Balas

itu la patutnya bagi je la husband masuk stay in cuma buat la syarat perlu swab test dulu ke asalkan husband masuk teman