FPP PUTRAJAYA

Hi, sy edd 14/3/2021 and plan bersalin fpp putrajaya, ada yg sama dgn saya ke? Mana tau boleh jumpa kat hospital nanti 🥰🥰

6 Balas

Edd sy 14/3 juga. Nk tny, fpp ni apa kelebihan dia? Husb bole teman ke masa kt LR?

3y ago

Tq sis👍🏻

tarikh saya sehari sebelum Pn. plan brsalin di HKL. tengah kira hari. 😂😂

3y ago

terima kasih untuk doanya. Pn juga

Klu fpp tp suami x boleh teman. Baik amik fully swasta kn. 😫

3y ago

Btul, Before mmg boleh. Hehe. Semoga dipermudahkan ya🤲🏻

saya.. due 10/3... ambil fpp

maaf tanya .. fpp tu stand for what ?😊

3y ago

Full payment patient. Byar lebih kurg mcm private. Tp hospital kerajaan.

ada tp member .. dia 19/3/21 🤭

3y ago

Skrg ni mmg kne reg fpp awal, saya buka buku merah terus register fpp, klo dlu masa anak 2nd 7 bln pg register pun ada kosong lg he3