epidural kerajaa

saya bercadang untuk bersalin di hospital putrajaya (wad biasa bukan fpp). first mom, hospital kerajaan specifically hosp putrajaya boleh minta epidural ke

2 Balas

depend pada doctor ..tpi biasanya dia offer yg risiko je ..jrg yg bersalin normal dpat ..sy dulu induce contraction da tggi smpai smua docktor nurse gelabah pon tk dpat epidural or gas pkai kt hdung tu ..dpat inject tahan sakit jee ..

usually ibu high risk sahaja yg akn di offer. klu low risk, susah. and sometimes tak ada pun.