Hi ibu,ada tak ibu yang ada pengalaman macam saya.Saya 30 week doc scan kata femur length anak saya kurang 5minggu,baru 46mm and bagi surat refer Gh.risau sangat.doc tanya ada keturunun kerdil or down syndrome in family.i said no and sedih ssngat.

Femur length

3 Balas

ank sy lahir 36 mnggu..2.3kg n pnjang 45cm..skrg dh nk msuk 5 tahun.. alhamdulillah tggi skrg sebaye Kwn2 lain

3y ago

awk masih ada lg ke gambar baby awak masa baby dlm 2bulan?sebab nak banding dengan anak sy yg 2bulan.anak sy juga doktor ckp kecik.skrg dh dua bulan pon still nampak rendah sikit.btw lahir 38minggu berat 2.2kg n panjang 47cm😊

hai sis...camna update yg terbaru?lepas jumpa pakar ckp apa?betul ke FL bby xikot weeks?

hi dh scan dekat gh ke?doktor pakar ckp apa

3y ago

sebelum ni pernah buat detail scan x?msa kndungan 18-24weeks?