short femur length

salam mommy2 nak tanya,, bahaya x kalau dr ckp bby short femur?🥲 saya risau, kalau ada mommy2 ad pengalaman yg sama boleh share x? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Wsalam, usually dktr akn pantau dlu via ultrasound. Dan lps bsalin nt dktr pakar kanak2 akn lawat bby & buat assessment sama ada bby ok or tidak.

Salam..sekarang awak dah bersalin ke..?baby lahir macamana..Okey? sy pun ada masalah macam awak juga..risau pula rasanya

1y ago

Ank sye pun short femur length .. alhamdulilah okey cume skrg tinggi dia masih digarisan merah . Dia dh 10 bulan tpi panjng still 61cm ..kne pantau dgn gh😊