suami (hanya sekadar luahan)

Family suami selalu dtg rumah, rasa macam tk de privacy lah dekt rumah tuu, hmm kdng2 rimas, ni anak dah ade mngk lagi kerap lah kot dorng dtg, macam mana ye nak bg thu suami ? 😌 sebab sy rasa suami macam anak mak, apa2 mesti mak diaa hmmm

2 Balas

Awak cakap baik baik dengan dia. Bagitau yang kalau boleh, time awak bf anak ke, janganlah datang. Apa apa pun benda ni kena bincang berdua

2y ago

hmm inshaallah terima kasih

Takde privacy cam mana tu?

2y ago

kalau boleh nak ada masa dengan suami, tak nak lah mak mertua n bapak mertua dia ada dekt rumah rimas benda tu kadng2 macam tk de life sendiri sibuk nak duduk nempeng dekat anak dia, anak dia bukan kecik ag dah 31 tahun hmm, tk pernah lagi berjalan dengan suami sendiri berdua sebelum ada anak, selalu ada family dia kalau berjalan, mcam baik kau bawak je masuk family kau dalam ru.ah tu senang, tah lahh bagi sy mcm tu ada org lain2 kan