Bapa mertua

Selalu bila parent belah lelaki dtg aku perhati je gelagat mak ayah dia, mcm batak cucu lah, tahu lah cucu pertama, nanti bila kau dh dpt cucu ke 2 or ke 3 takkan tak excited macam cucu pertama, jangan jadi kampung sangat, macam anak dia ada sorng, macam dia tk de anak lain yg boleh mengandung untuk dpt cucu ke 2 or ke 3, aku nak tgok jugak menantu2 dia yg lain macam mana, aku sampai dah tahap nak lari rumah lah parent suami asyik dtg rumah, dtg mengejut lak tk bg thu, aku dengan seluar pendeknyaa, stresss lahh aduhaiiii !!! budak tu nak tido di angkatnyaaa ajak main lepas tu dia nangis suruh diam lak macam apa dohhh korang ni, bila cakap terasa menangis lak, sorry lah guys yg baca nii dah stress dah nii

1 Balas

jgn la bagi masuk rumah. dorg bgi salam ke ketuk ke buat x dgr je. duduk dlm rumah diam2. nnti dh sejam dua dorg cabut la tu. lps tu bagi tau dgn husband yg u nak rehat. xnak ada sebarang visitor x kira la sapa.

1y ago

nanti kalau senyap je tak bagi tahu kang husband bising pulak tak hormat family dia susah, rasa nak bawak anak lari duduk tempat lain