Barang baby

Excited nk beli brg baby. Insha allah lg 2-3 mggu dh boleh beli kot sbb baby dh start masuk 5 bulan. Ibu2 boleh suggest apa yg penting utk 1st baby? Tq ?

3 Balas

Tuala Lampin Baju long & short sleeve Seluar panjang/ pendek Rompers Sabun mandi baby Sabun cuci kain baby Botol susu Pam susu jika breastfeed Nappy cream Lampin/ pin lampin Diapers Wet tissue Mitten/ booties/ baby bonnet Selimut baby Tilam / bantal baby

4y ago

Macam wipes & sabun tu tak awal sangat ke? Saya pun macam nak beli dah semua benda2 kecil tu. Tapi dilemma awal lagi ke tak. Saya dah 6bulan.