Barang baby

Excited nk beli brg baby. Insha allah lg 2-3 mggu dh boleh beli kot sbb baby dh start masuk 5 bulan. Ibu2 boleh suggest apa yg penting utk 1st baby? Tq ?

3 Balas

Tuala Lampin Baju long & short sleeve Seluar panjang/ pendek Rompers Sabun mandi baby Sabun cuci kain baby Botol susu Pam susu jika breastfeed Nappy cream Lampin/ pin lampin Diapers Wet tissue Mitten/ booties/ baby bonnet Selimut baby Tilam / bantal baby

4y ago

Macam wipes & sabun tu tak awal sangat ke? Saya pun macam nak beli dah semua benda2 kecil tu. Tapi dilemma awal lagi ke tak. Saya dah 6bulan.

Morning mommy! Baju newborn jangan byk, cukuplah 3helai je lain2 beli saiz besar sikit. 😁

5y ago

Okay. Thank you 🤗🤗

saya pun x tau nak beli apa... skrg nak masuk 5 bulan