CRYING

Hi everyone..why my baby keep crying mase nak poopooo..b4 this dia bf but now i selang seli bf dgn susu formula..its sbb sembelit or what..but the poopoo x keras..any suggestion good susu formula now i using KARIHOME..then mcm mna nak tahu yg susu tu serasi dgn our baby..nak biasakan baby sbb dah nak start keje..she 2 and half month now..thanks in advance ???

7 Balas

My sister ank dia mnum susu bdn plus susu formula. Dia advice kat sya. Klau nk tahu susu tu ok ke tk dgn bby. Baby bila mnum senang nk popo. Tkde berak keras. Second takde alahan apa2. Kulit ok. X demam dan tkde kesan2 negatif.. Kalau nk senng u google jenis2 warna popo. Kat situ u boleh refer warna popo ank u mcm mna.

5y ago

Berak kerap ? Atau kerap berak tpi susah nk berak.