Susu formula untuk 1year

Hello mother. Boleh share knowledge about susu untuk baby 1 year.? Few days lagi my baby turns 1, currently consume dutchbaby 0-12 start dari Dia 1months. Now Kat market banyak sangat variety FM. I nak tukar susu Tapi xtau what’s good on nutrition and affordable Sbb baby I kurang makan but kuat minum susu. if Mama’s Ada suggestion but xmahal sgt

2 Balas

saya ada baca article bila dah turn 1 y/o better tukar ke susu full cream mcm fearnleaf tu lagi lagi baby yang kurang makan, susu full cream boleh naikkan selera makan sebab susu step 3 4 tu lagi lagi yang berperisa ni tinggi gula sebabtu baby jadi kenyang tak nak makan

tukar susu full cream